top of page

MARXA
XINO - XANO

Una Marxa feta per a tota la familia. Per tal que gaudeixin els metits però alhora corredora pels més intrèpits puguin apretar les dents pel nostres paisatges.

HORARIS & RECORREGUTS.

logo xino-xano.jpg

INSCRIPCIONS ONLINE.

Aquest any celebrem la 45ena edició de la marxa Xino - Xano. És la activitat més antiga del poble, fa 46 anys que es fa sense interrupció. Ara fa 15 anys el CEB varem agafar les rendes que ens van deixar l'associació amics de la marxa.

La marxa consta en dos recorreguts de 10 i 20 km que transcorren per la nostre plana i Montgrí. El recorregut es canvia cada any per descobrir noves zones del nostre entorn tant a la població de Bellcaire com a tots els inscrits. El nostre objectiu és promoure l'esport a la població de Bellcaire fent rutes assequibles per a tothom, però alhora difondre el nostre patrimoni a tots els inscrits que venen de fora.

PATROCINADORS.

Moltes gràcies a totes les empreses i administracions que ens ajuden un any més a tirar endavant una marxa històrica del territori i per a tota la família amb l'únic objectiu de gaudir de la natura i l'esport.

bottom of page